Domcsi

Cséber Dominika vagyok, gyógypedagógus, állatasszisztált foglalkozásvezető és gyermekjóga oktató.

Gyógypedagógusként folyton törekszem módszereim és az eszköztáram bővítésére, hiszen minden gyermek új feladatot, új kihívást hoz magával, amely egyéni módszereket és speciális eszközöket kíván meg.

Így jutottam el a gyermekjógához is.
Jómagam már több éve járok jógaórákra, így saját tapasztalatokat is szereztem jótékony hatásairól. Az elcsendesedés, befelé figyelés, a mozgás és az önmagunkkal való törődés a mai, felgyorsult világunkban kiemelten fontossá vált. Törekszem arra, hogy a jógán keresztül eljuttassam a jelenleg kisiskolás korú generációhoz is a lelassulás és tudatos jelenlét képességét.

Meggyőződésem, hogy pedagógusként számos képzést elvégezhetek, rengeteg módszert megtanulhatok, de a leghatékonyabb eszközről nem szerezhetek képzési tanúsítványt, ugyanis az nem más, mint a saját személyiségem. Annak érdekében, hogy hiteles és a gyerekek nyelvén szólni tudó és szót is értő szakember maradhassak, sok időt és energiát fordítok az önismeretre és önfejlesztésre is a szakmai fejlődésen kívül.
Így hát a tudásomat, személyiségemet és töretlen jókedvemet összegyúrva várom a gyermekeket egy vidám, játékos kalandra!