az én utam

Már gyerekkoromban izgatott, hogyan segíthetem az embereket egy elégedettebb, teljesebb élethez. 15 évvel ezelőtt külföldön keresve a válaszaimat vonzott magához a jóga és a segítői hivatás.

A válaszokat végül nem külföldön, hanem önmagamban találtam meg. A jógagyakorlások, terápiás foglalkozások és spirituális elvonulások tapasztalatai segítettek megváltoztatni az életemet.

Megtapasztaltam, hogy ahogy az élet sem a versenyről szól, úgy a stabilitást és a békét sem a tökéletesen felvett, elvárásoknak megfelelő pózokban találom, hanem ott, ahol akár hajlított térddel, de önmagamra tudom fordítani a figyelmem és megengedem az elmélyülést a jógagyakorlatok közben.

Szívemmel felismertem, hogy a jóga és az önismeret hosszan tartó hittel teli gyakorlása nem csupán saját fejlődésemre lehet hatással. Egy egész életre megérintett az, hogy az emberiség tudatosságának emelkedéséhez járulhatok hozzá, ha minél többen megtapasztalhatjuk önmagunk tanulásának fényét, ami által képesek leszünk a változásokhoz rugalmasabban alkalmazkodni, önmagunkkal, a természettel összhangban szívből kapcsolódni.

Jógaóráimon a természetességre és nem a tökéletességre törekszem, ahol célunk a lélegzet, a mozgás és a befelé figyelés harmóniájának megtalálása.
Ahol azt is megtapasztalhatod, hogy "hibázni" természetes, sőt szükséges, mert így mutatkozhat meg valódi önmagad.

Az önismereti kísérések és a jógafoglalkozások által ezeket az értékes és hiteles tapasztalatokat adom át az úton lévőknek.
Ahogyan közösen haladva egyre tisztábban látva közelebb lépünk önmagunkhoz.

Képzések

Hatha jóga oktató 200 RYT Yoga Alliance - Asram Jógastúdió
Gerincjóga oktató 200 óra - Mandala Jógastúdiók
Mentálhigiénés szakember - Károli Gáspár Református Egyetem
Coach Kineziológus - Európa Akadémia
Lóval Asszisztált Coach - Fejlesztő célú Lovas Képzések

Megjelenések

Vélemények

"Négy évig cipeltem a lelki problémáimat, amik ennyi idő alatt jelentős teherré váltak, és minden hétköznapomra hatással voltak. Semmilyen módszerrel nem tudtam megszabadulni tőlük. Sok lehetőséget, segítőt kipróbáltam, egy kicsit mind előbbre vitt, de önmagában egyik sem segített végleg letenni ezt a puttonyt. Viki terápiás órát tartott nekem. Csendesen, elvonultan beszélgettünk. Hagyott mesélni, közben alig, de célzottan, irányítottan kérdezett. Aztán egy számomra addig ismeretlen - de utólag már látom, nagyon hatékony - módszerrel elérte, hogy a legutolsó fájó gondolatomat is kimondjam. Akkor még "csak" jobban éreztem magam, de pár nappal később azon kaptam magam, hogy azt a korábbi problémakört illetően sokkal nyugodtabb, felszabadultabb vagyok. Aztán egyértelműen éreztem, hogy már nem nyomaszt semmi, nincsenek bennem kérdések, elmúltak a gyötrelmes gondolatok. Ez az állapot azóta is tart, pedig ennek már lassan fél éve. Azt hiszem, határozottan kijelenthetem, hogy Viki segített, jó szívvel ajánlom mindenkinek. Nemcsak szakmailag kiváló, hanem empatikus, kedves és nyugodt. Mert szerintem emberi tényezők nélkül a szakmai tudása fabatkát sem érne.
(Andrea)"

"Viki felkészült, kedves oktató, figyel mindenki igényeire. Az óráján jól ötvözi az eddig megszerzett spirituális tudását a jóga elemeivel. Nekünk az első jógaóra biztosan nem az utolsó volt.
(Tibor)

"Köszönöm a gondosan felépített órát!
Én, mint teljesen kezdő mindent jól értettem. Viki részletesen, szemléletesen elmagyarázta, bemutatta a gyakorlatokat.
Nagyon jól esett és boldog voltam, hogy végigcsináltam
Igazán jól átmozgatott, alig várom a következő alkalmat!"
(Csilla)

„Közel 4 éve dolgozom együtt Vikivel. A 20-as éveim végén láttam mennyi minden gátol, hogy nem azt az életet élem, amit szeretnék, hogy a párkapcsolat egyenlő volt a lehetetlennel…Ádámtól és Évától indultunk is és az évek alatt az egész életem felfordult, de csakis pozitív értelemben. Jött a szerelem, majd el is ment, volt összeomlás, majd a gyógyulás, saját lábra állás, összepakolás, külföldre menés, hazatérés. Mindegy, mi volt a szituáció, hogy épp hol voltam, Viki mindig mellettem volt, van. Bármikor kérhettem, kérhetem a tanácsát. Mindig őszinte, soha nem ígért rózsaszín unikornisokat. Életem egyik legjobb döntése volt felkeresni és együtt dolgozni vele.”
(Szilvi)

"Vikit nagyon jó kineziológusnak tartom. Jó érzékkel tapint a lényegre és alkalmazza a megfelelő technikát, amellyel nálam valódi és tényleges változást ért el. Figyelmes, kedves és őszinte…ezáltal én könnyen megnyíltam, hamar és őszintén meg tudtam vele beszélni minden problémám… Viki soha sem erőszakos, lágyan és finoman tereli az embert és figyel a visszajelzésekre… őszintén ajánlottam Vikit, mint kineziológust a barátaimnak, és egyikük sem csalódott."
(Roland)

"Nagyon felkészült, alapos, mindenki igényeire odafigyelő, végtelenül kedves személyiség Viki. Az órák jó hangulatúak, mindig alaposan átmozgatnak és abszolút jó hatásúak. Nagyon örülök, hogy megtaláltam és amikor csak tudok, megyek az óráira."
(Éva)

"Vikinek életem végéig hálával tartozom. A jóga és a meditálás egyik legjobb oktatója. 1-2 alkalom és teljesen máshogy fogja fel az ember a gondjait..
Megbízható, kedves és segítőkész. Bármilyen téren segítséget nyújt nekünk. Még órákon kívül is.
Én személy szerint is sokat tanultam tőle..A hitet és az elengedést.
Mind lényét és mind munkáját illetően csak megelégedéssel tudok róla nyilatkozni."
(Timi)