Czuczi Viktória

Már gyerekkoromban izgatott, hogyan segíthetem az embereket egy elégedettebb, teljesebb élethez. 15 évvel ezelőtt külföldön keresve a válaszaimat vonzott magához a jóga és a segítői hivatás.

A válaszokat végül nem külföldön, hanem önmagamban találtam meg. A jógagyakorlások, terápiás foglalkozások és spirituális elvonulások tapasztalatai segítettek megváltoztatni az életemet.

Megtapasztaltam, hogy ahogy az élet sem a versenyről szól, úgy a stabilitást és a békét sem a tökéletesen felvett, elvárásoknak megfelelő pózokban találom, hanem ott, ahol akár hajlított térddel, de önmagamra tudom fordítani a figyelmem és megengedem az elmélyülést a jógagyakorlatok közben.

Szívemmel felismertem, hogy a jóga és az önismeret hosszan tartó hittel teli gyakorlása nem csupán saját fejlődésemre lehet hatással. Egy egész életre megérintett az, hogy az emberiség tudatosságának emelkedéséhez járulhatok hozzá, ha minél többen megtapasztalhatjuk önmagunk tanulásának fényét, ami által képesek leszünk a változásokhoz rugalmasabban alkalmazkodni, önmagunkkal, a természettel összhangban szívből kapcsolódni.

Jógaóráimon a természetességre és nem a tökéletességre törekszem, ahol célunk a lélegzet, a mozgás és a befelé figyelés harmóniájának megtalálása.
Ahol azt is megtapasztalhatod, hogy “hibázni” természetes, sőt szükséges, mert így mutatkozhat meg valódi önmagad.

Az önismereti kísérések és a jógafoglalkozások által ezeket az értékes és hiteles tapasztalatokat adom át az úton lévőknek.
Ahogyan közösen haladva egyre tisztábban látva közelebb lépünk önmagunkhoz.