Czuczi Viktória

Már gyerekkoromban izgatott, hogyan segíthetem az embereket egy elégedettebb, teljesebb élethez. Közel 20 évvel ezelőtt külföldön keresve a válaszaimat vonzott magához a jóga és a segítői hivatás.

A válaszokat végül nem külföldön, hanem önmagamban találtam meg. A jógagyakorlások, terápiás foglalkozások és spirituális elvonulások tapasztalatai segítettek megváltoztatni az életemet.

Megtapasztaltam, hogy ahogy az élet sem a versenyről szól, úgy a stabilitást és a békét sem a tökéletesen felvett, elvárásoknak megfelelő pózokban találom, hanem ott, ahol akár hajlított térddel, de önmagamra tudom fordítani a figyelmem és megengedem az elmélyülést a jógagyakorlatok közben.

Szívemmel felismertem, hogy a jóga és az önismeret hosszan tartó hittel teli gyakorlása nem csupán saját fejlődésemre lehet hatással. Egy egész életre megérintett az, hogy az emberiség tudatosságának emelkedéséhez járulhatok hozzá, ha minél többen megtapasztalhatjuk, hogy képesek vagyunk a változásokhoz rugalmasabban alkalmazkodni, önmagunkkal, a természettel összhangban szívből kapcsolódni.

Jógaóráimon a természetességre és nem a tökéletességre törekszem, ahol célunk a lélegzet, a mozgás és a befelé figyelés harmóniájának megtalálása.
Ahol azt is megtapasztalhatod, hogy „hibázni” természetes, sőt szükséges, mert így mutatkozhat meg valódi önmagad.

Hozom a módszereket, amiről papírom van, őszintén teszem hozzá segítői, emberi, önismereti, s jógázásaim örömét és nehézségeit.  Így haladunk egymásra hatva, egyre tisztábban látva oda, ahol jól érezzük magunkat a bőrünkben.