Czuczi Viktória

10 év pénzügyi területen eltöltött munka után, külföldön keresve a válaszaimat és a harmóniát, közel 30 évesen érkezett az életembe a jóga és a segítői hivatás.

A válaszokat végül nem külföldön, hanem önmagamban találtam meg. A mentálhigiénés és a kineziológus képzések alatt tudatosságom gyakorlása a mindennapjaim részévé vált, ami teljesen megváltoztatta az életemet. Segítőként aztán idősekkel, otthontalanná vált családokkal, mozgáskorlátozottakkal, pszichiátriai betegekkel és állatorvos asszisztensként dolgoztam.

A jógát rendszeresen gyakorolni egy stresszel terhelt időszakban kezdtem, amikor már alvászavarral és pánikrohamokkal küzdöttem. A mindennapos jógagyakorlások és önismeretem mélyítése által tanultam meg harmóniában élni önmagammal és a világgal.

Megtapasztaltam, hogy ahogy az élet sem a versenyről szól, úgy a stabilitást és a nyugalmat sem csupán a tökéletesen felvett testtartásokban találom, hanem ott, ahol akár hajlított térddel, de befelé, önmagamra tudom fordítani a figyelmem és megengedem az elmélyülést a gyakorlatok kivitelezése közben.

Megtanultam, hogy már nem kell megfelelnem és versengenem, csupán önmagamat adva válok teljessé utamon haladva.

Az első jógaoktató képzésemre azzal a céllal iratkoztam be, hogy a jógafoglalkozásokon ezeket az értékes tapasztalatokat szeretném hitelesen átadni a gyakorlóknak. Ahogyan közösen haladva az úton egyre tisztábban látva közelebb lépünk önmagunkhoz. A jóga hosszan tartó hittel teli gyakorlása által képes megtanítani az élet változásaihoz rugalmasabban és tudatosabban alkalmazkodni.

Egyéni és csoportos jógaórákkal, kineziológiai konzultációval várlak titeket személyesen vagy online.