Gazdag Viktória

Tíz évig foglalkoztam halmozottan sérült gyermekekkel, autistákkal és a szüleikkel.  Először a velük való munka során fedeztem fel a hangterápia nyugtató, gyógyító hatásait. Célom, hogy egy kiegyensúlyozottabb és örömtelibb élet felé vezető önismereti úton kísérjem a hozzám fordulókat.

Hangfürdőimen szeretettel várom azokat, akik testi vagy lelki szinten kimerültek, stressz okozta fizikai tünetekkel küzdenek és feltöltődésre vágynak. Tarts velem egy különeges belső utazásra ha az önismeretben való fejlődést tűzted ki célul, lelki blokkjaidat oldanád, ha még sosem meditáltál és szeretnél végre egy jót pihenni, relaxálni, feltöltődni!

Mit adok Neked?

Tibeti hangtálakkal, gonggal és más intuitív hangszerekkel segítelek egy mélyebb tudatállapotba juttatva visszaállítani a belső egyensúlyodat. Neked egy dolgod lesz; önmagadra figyelni, és befogadni a hangtálak meditatív hangját és finom rezgéseit. A hangfürdő harmonizálja a szervezet működését, oldja a testi-lelki feszültségeidet, a rezgéseik beindítják szervezeted öngyógyító folyamatait. Az óra végére a lélek megnyugszik, kisimul, feloldódunk, új energiákra, erőre kapunk.

Miért jó hangfürdővel kiegészíteni a jógagyakorlást?

A hangfürdővel teret adunk az új energiák beindulásának, támogatjuk a harmonikus egyensúlyi állapotunk elérését. A hangtálak rezgései a jóga gyakorlás hatásait a lélek és a test szintjén is finoman elmélyítik.