ONLINE jógaórák kezdőknek

JÓGA BÁRKINEK, BÁRHOL és BÁRMIKOR?

Új vagy a jógában és nem szeretnél csoportban gyakorolni?

Nem szeretsz utazni vagy kötött órarendhez alkalmazkodni? Otthonodban vagy a természetben jógáznál egy neked megfelelő időpontban?

Miért jógázz velem ONLINE?

 • Mert mindegy mennyire vagy kezdő, milyen hajlékony vagy és mekkora a derékbőséged. A jóga bárkié!
 • Most INGYENESEN számos videókra jógázhatsz velem.
 • Mert jógaóráim kifejezetten kezdők számára felépített órák, ahol útmutatásokkal lassan és tudatosan tesszük meg a lépéseket. 
 • Jógavideóim mind a tőlem megszokott könnyed és természetes hangulatban telnek, közülük néhány természetközeli helyszínen készült, hogy BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR elő tudd venni.
 • Mert velem nem elsősorban a tökéletesség a cél, hanem a lélegzet, a mozgás és a befelé figyelés összhangja. 
 • Mert magam is együtt fejlődöm veletek, megmutatom, hogy hibázni természetes, sőt szükséges.
 • Mert megmutatkozhat természetes önmagad.

Próbáld ki ingyenes videóimat!

Légy tagja a LUNA jógaközösség facebook csoportnak vagy nézd meg bővülő YouTube csatornámat és gyakorolj díjmentesen több, mint 20 órát Luna kutyával 🙂 Nézd meg, hogy tetszenek.

Ha tetszettek a videók és megengedheted, támogasd az online videók létrejöttét, hogy a Luna jóga eljuthasson BÁRKIHEZ, BÁRHOL és BÁRMIKOR. A támogatást ide utalhatod: 11773425-01364710 Czuczi Viktória OTP Bank. Írj címet a számlához kérlek.

Miért nehéz kezdőként elindulni?

 • Kezdő jógázóként rugalmatlannak érzed magad és ezért halogatod a közösségi jógázást? Akkor a kezdő online jógaórák neked valóak! A kezdőket és újrakezdőket segítve pontos útmutatásokat adva lassan és tudatosan tesszük meg a bevezető lépéseket. Könnyített verziókat és segítő eszközöket használunk, hogy könnyebben bele tudj lazulni egy ászanába, átengedve magad közben a befelé figyelésnek.
 •  Talán a jógáról a nyakatekert és tökéletes pózok vagy a félmeztelen naphosszat meditáló jógik jutnak az eszedbe? Ne feledd: A jóga nem versenysport. Nem valószínű, hogy a gyönyörűen felvett testtartásokban találod meg a stabilitást és a nyugalmat, hanem ott, ahol akár hajlított térddel, de befelé, önmagadra tudod fordítani a figyelmed.
 • Vagy úgy képzeled a jógázók azonnal képesek a befelé figyelést gyakorolni egész óra alatt?  Vagy, hogy mindenki játszva megtalálja az egyensúlyt az ászanák közben? A jóga által valóban rugalmasabbá válsz, megérkezel önmagadhoz, az egyensúlyodhoz és megtapasztalod a belső béke állapotát. Mindez azonban többnyire a rendszeres és hosszabb ideje végzett gyakorlások eredménye.
  Tehát teljesen helyén való, ha kezdőként időbe telik, amíg bele tudsz lazulni egy nehezebb ászanába és átengeded magad közben a befelé figyelésnek. Pár hónap gyakorlás után pedig természetesen jön majd egyik póz a másik után és megtanulod az elmélyülést is önmagadban.
 • Ha ezek a kérdések azonban már felmerülnek benned, akkor valószínűleg már csak egy kis nyitottság kell ahhoz, hogy megtedd önmagad felé az első lépést. Ha nyitottan elfogadod tested és lelked szükségleteit, határait, máris megérintheted belső világodat.

Jógázz velem, légy bátor kezdő! Minden első ismerkedés hoz új tapasztalatot és megéléseket.

Kérdéseddel elérhetőségeimen kereshetsz bátran.

Namasté, Viki