Üveges Krisztina

Nagyon sokáig kerestem helyemet a világban, több szakmám is van, többek között közgazdasági pályán is mozogtam.

Később kisgyermeknevelői képesítést szereztem, de valahogy még mindig bennem volt az érzés, hogy nem az én utam, így elindultam befelé, rengeteget olvastam, képeztem magam, számos önismereti módszert megismertem, tanulmányoztam, végül beiratkoztam a Női egyensúly képzésre, ahol szakrális női vezető és női jóga oktató képesítést szereztem.

A jóga és a női kör megtartó ereje által sok felismerésre jutottam és most már tudom, hogy ez az én hivatásom: segíteni a nőket, hogy ebben a modern, rohanó világban megtalálják egyensúlyukat, női létük számos aspektusát harmóniában működtetve éljék azt a nőt, akik ők valójában.

Nekünk nőknek szükségünk van egymásra és a közösségünk megtartó erejére, hogy érezzük újra azt az ősi hívást és energiát amit nők együtt tudnak életre hívni, ahol egymást támogatva, segítve kísérjük az úton, a kiteljesedés felé.

Meggyőződésem, hogy minden segítő az által hiteles, hogy a megélt tapasztalatok mögött megértésre talált, amit át tud adni azoknak akik hasonló problémával küzdenek.

Így vált áldássá minden fájdalom, nehézség az életemben.